بادام دارای مقدار زیادی چربی است، اما از نوع غیر اشباع ! این چربی خطر بیماری های قلبی را کم می کند. تحقیقات نشان داده است که تمامی مغزهای خوراکی، بیماری های قلبی و کلسترول بد را دور می کنند.
یک مطالعه که در سال 2005 در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا به چاپ رسید، نشان داد که مصرف بادام منجر به افزایش سطح ویتامینEدر رژیم غذایی و جریان خون می شود. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول ها در برابر آسیب ها دفاع می کند و مانع از گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بالا می شود.
بادام باعث چاقی نمی شود: بر خلاف باورهای رایج بادام و کلا تمام میوه های صدفی باعث چاقی نمی شوند. مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و غیره با وجود اینکه حاوی چربی هستند اما در عین حال احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربی های زیاد را مهار می کنند.
بادام برای گیاه خواران: بادام سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است و یکی از منابع پروتئین محسوب می شود. به همین دلیل می تواند برای افرادی که از محصولات حیوانی مانند گوشت و غیره تغذیه نمی کنند مناسب باشد.
بادام تقویت کننده سیستم ایمنی بدن: بادام حاوی مواد مغذی و خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. یک مشت بادام به اندازه یک پیاله بروکلی یا چای سبز آنتی اکسیدان پولی فنول به بدن می رساند.
بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان: محققان گروه تغذیه دانشگاه کالیفرنیا اعلام کردند که مصرف بادام با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در تماس است.
بادام و بیماری قلبی: این خوراکی همراه با سایر آجیل و دانه های دیگر منجر به بهبود سطوح چربی خون می شود و برای قلب مفید است. شواهد نشان می دهد که رژیم غذایی شامل بادام منجر به رفع بیماری های قلبی می شود. همچنین بادام منجر به افزایش سطح آنتی اکسیدان ها در جریان خون شده و کاهش فشار خون و بهبود جریان خون را به دنبال دارد.
بادام خام یا بو داده؟ بادام خام بهتر از بادام بو داده است. برای بو دادن بادام معمولا از چربی های مضر استفاده می شود. به همین دلیل بهتر است از بادام خام استفاده کنید تا از چربی و نمک زیاد دور باشید.
بهتر است بادام را با پوست بخورید: پوست نازک بادام سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است. این بخش از بادام خواص ضدویروسی و ضدالتهابی فوق العاده ای دارد. توصیه بر این است که بادام را با پوست نازک آن میل کنید.